Farvel København

Een week lang heb ik geploeterd, gezweet en gerend in Kopenhagen om de interviews te houden die ik wilde houden en de beelden te schieten die ik wilde schieten. Eindelijk thuis aangekomen kwam daar de nodige hoofdpijn om de hoek kijken, horende bij het selecteren en monteren van de beelden om de korte documentaire te maken, en het verwerken van de interviews tot een goed stuk.

Maar het is gelukt. De producten zijn af en de blogs afgerond. Het enige wat nu nog rest is de afsluitende presentatie van volgende week maandag.
Dat wordt dus dit weekend voorbereiden, presentatie opmaken en er dan het beste van maken. Daar heb ik verder alle vertrouwen in.

Eind goed, al goed?
De geboortecijfers in Denemarken zijn de laatste jaren niet geweldig geweest, maar er lijkt een stijging in te komen. Of het nu aan Spies Travel ligt met haar campagnes, of aan een beter onderzoek naar de cijfers, zullen we wellicht nooit weten. Wel kunnen we zeggen dat Kopenhagen als stad zelf zeker geen verkeerde plek is om te vertoeven (en misschien zelfs geen verkeerde plek is om een baby te maken). De Denen kunnen om Spies lachen en de toeristen blijven massaal naar Kopenhagen komen. Eind goed, al goed?

Tot ziens Kopenhagen. Bedankt voor alles. Ik zal je missen. Tot de volgende keer.
En ook dank aan u beste lezer, voor het volgen mijn verhalen en producten.

Een overzicht van alle blogs en producties vanuit deze reis vindt u hier.

Korte fotopresentatie:
Wat leuke plaatjes van Kopenhagen!

2816 Total Views 3 Views Today

Gepubliceerd door

Bjorn Rommens

Derdejaars student Journalistiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *